Polițiștii fac cercetări pentru lipsire de libertate, lovire și viol în cazul botoșănencei de 41 de ani. Individul încă nu a fost găsit

Femeia de 41 de ani, din Cotu Miculinți, care a fost dată dispărută pe 27 iunie, s-a întors la domiciliu  având mâinile legate la spate și prezentând urme de violență la nivelul feței și corpului.

Din discuțiile purtate cu sus-numita, care se afla într-o stare vădită de agitație, s-a putut stabili că un barbat din localitate a condus-o pe un teren viran, împotriva voinței sale si in timp ce se afla pe câmp a imobilizat-o, ulterior întreținând cu aceasta mai multe raporturi sexuale normale, împotriva voinței ei”, susține purtătorul de cuvânt al IPJ Botoșani, Delia Nenișcu.

Oamenii legii fac cercetări pentru savarsirea infractiunilor de lipsire de libertate, lovire sau alte violente si viol, precum si în vederea depistării autorului și dispunerii măsurilor legale ce se impun față de acesta.

VIDEO Botoșăneanca dată dispărută a revenit la domiciliu. „Mama mea a fost găsită, a fost sechestrată, violată și bătută, e desfigurată”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *