Funcție de conducere scoasă la concurs de Primăria Botoșani

Primaria BotosaniPrimăria Municipiului Botoşani organizează ȋn data de 21 iulie 2020 pentru Serviciului Public pentru Administrarea Piețelor, Oborului și Cimitirelor aflate în proprietatea municipiului Botoșani concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a unei funcţii contractuale de conducere vacantă de Şef Serviciu – 1 post din cadrul Serviciului Public pentru Administrarea Piețelor, Oborului și Cimitirelor aflate în proprietatea municipiului Botoșani.
 Probele stabilite pentru concurs: selecția dosarelor de înscriere, probă scrisă, interviu.
Condiții de desfășurare a concursului: data susținerii probei scrise: 21 iulie 2020 ora 10.00; interviul se susține, de regulă, într-un termen de maximum 4 zile lucrătoare de la data susținerii probei scrise.
Dosarele de înscriere la concurs se depun în perioada 30.06 – 13.07.2020 inclusiv, la sediul Primăriei municipiului Botoșani, cam. 10 B, Piața Revoluției nr. 1.

.Condiții specifice prevăzute în fișa postului aferente funcției contractuale:
să fie absolvent de studii universitare de licență absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă, în domeniile economic/ tehnic/ juridic; vechime în specialitatea studiilor superioare de minim 10 ani; experienţă ȋn funcţii de conducere – minim 8 ani;

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *