Apartamente SMART Home în clădiri tinere, la capacitate funcțională maximă, peste standarde

Noile apartamente Made ToMeasure – UNIQUE Residence Maxim Gorki, în centrul Botoșaniului

 Te-ai gândit cum ar fi ca propria casă să se comporte ca un prieten bun și sigur? Este important să înțelegem că, pentru construcțiile noi normativele tehnice în vigoare sunt mult peste cele utilizate la realizarea celor vechi, iar soluțiile de proiectare, materialele structurale cât și cele folosite pentru izolare fonică, termică, hidrofugă, protecție la foc sunt actuale și fiecare dintre acestea respectă normele în vigoare.

”Urmărim să asigurăm o calitate deosebită în toate proiectele noastre,marca UNIQUE Residence, dând naştere unor locuințe moderne, inteligente şi uşor de controlat, eficiente, deschise către viitor, către cele mai noi tehnologii, în clădiri cât mai sigure, care să se mențină cât mai tinere peste ani, la capacitate funcțională maximă.”

Locuințele SMART Home sunt precum un prieten care te ajută în lipsă: încălzesc fiecare încăpere după cum îți dorești, aprind sau sting lumina în camerele pe care le folosești sau trag storurile fără ca tu să depui minim efort, te ajută “să vezi” ce se întâmplă în lipsa ta și te alertează când este nevoie – fac lucruri pentru tine!

Casele inteligente au devenit realitatea omului modern. Acestea pot avea o plajă amplă de funcții automatizate care să îi facă viața mai confortabilă, mai lejeră, mai sigură, ca în final proprietarul să economisească bani și, cea mai importantă resursă, timp.

Ansamblul de apartamente Made ToMeasure dezvoltat în Aleea Maxim Gorki nr. 6, lângă Biserica Sfântul Dumitru, nu face excepție când vine vorba despre beneficiile noilor locuințe inteligente.

Valorificând experiența primelor apartamente pilot Smart Home din Botoșani, din str. Izvoarelor, predate integral, vom regăsi aici apartamente Premium marca UNIQUE Residence care, de asemenea, vor beneficia de o aplicație prin care se vor putea controla funcționalitățile de siguranță și confort în viața de zi cu zi pentru casă și familie, la pachet cu un manual de utilizare al apartamentului, și care vor evidenția pe deplin conceptul nostru SMART Home: viață inteligentă – într-o casă inteligentă!

ÎNȚELEGE să faci diferența!

Proiectele rezidenţiale de excepție ale grupului de firme FORMENS, dezvoltate în patru zone ale Botoșaniului, în Iași și în Focșani – stadii de realizare:

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *