Șef al Poliției, victima unui atac mafiot. I-au aruncat mașina în aer!

Foto: baiamare24.ro

Incident desprins din filmele cu mafioți americani, chiar în România. Mașina șefului Poliției de Frontieră a fost incendiată. Din primele informații reiese că incidentul ar fi avut loc în localitatea Moisei. Acolo, în parcarea Izvorul Dragoș, autoturismul șefului Poliției de Frontieră ar fi fost incendiat de niște indivizi necunoscuți.

Din fericire, nimeni nu a fost rănit în timpul evenimentului. Martorii susțin că mai mulți indivizi necunoscuți ar fi aruncat cocktailuri Molotov în mașină, iar până să ajungă pompierii aceasta a ars în totalitate.

Mașina aparține șefului Poliției de Frontieră Vișeu de Sus. În zona de nord a României, contrabanda cu țigări de proveniență ucraineană este în plină ascensiune, deși oamenii legii fac tot posibilul să-i împiedice pe contrabandiști să traverseze granițele.

Polițiștii de frontieră abia fac față numărului tot mai mare de persoane ce intră în această „afacere”. Autoritățile nu exclud și varianta ca întregul eveniment să fie, de fapt, doar un avertisment la adresa șefului Poliției de Frontieră.

Polițiștii criminaliști din cadrul Poliției Vișeu de Sus au deschis o anchetă în acest caz, scrie Baiamare24.ro, citată de evz.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *