FOTO 21 de botoșăneni amendați de polițiștii locali pentru că au aruncat gunoiul la întâmplare

Un număr de 21 de botoșăneni au fost amendați de polițiștii locali pentru că au aruncat gunoiul în alte locuri decât cele special amenajate. La nivelul serviciului protecţia mediului din cadrul Poliţiei Locale, au fost organizate şi desfăşurate acţiuni de monitorizare, descurajare şi sancţionarea faptelor de natura abandonării deşeurilor menajere în alte locuri decât cele special amenajate.

Astfel, în data de 26 iunie 2020, pe durata desfășurării activităților specifice, în zonele :Bucovina, Vârnav, Săvenilor, Primăverii, Parcul Tineretului, Parcul Mihai Eminescu, polițiștii locali au identificat un număr 21 persoane care au abandonat la coşurile stradale deşeuri menajere, sau le-au lăsat lângă platforma amenajată pentru colectarea selectivă a deșeurilor.

În acest sens au fost dispuse măsuri legale de sancţionare, conform prevederilor H.C.L. nr. 355/2010, în cuantum total de 2800 lei.Acțiunile de depistare a persoanelor care abandonează deșeuri pe domeniul public vor continua și în perioada următoare”, susțin polițiștii locali.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *