Bărbat pierdut la Spitalul Botoșani după aproape 10 ore de așteptare în UPU. „Picioarele pacientului intraseră sub cărucior”

Un angajat al Ministerului Apărării Naționale, Marius S., din Botoșani, se arată revoltat de modul în care sunt tratați pacienții care ajung la UPU Botoșani. El susține că unele angajate din cadrul UPU stau mai mult pe telefoane decât își fac treaba. Bărbatul povestește că a mers cu un pacient la UPU, în jurul orei 07.30, și abia după 10 ore acesta ar fi fost preluat.

Între timp a inceput sa-i curga sange din nas ca la robinet, fuguta la urgente, acolo trei v… incaltate imbracate in alb, una scria inauntru ceva, celelalte doua afara cracanate pe scaune foloseau intensiv telefoanele bagate in niste țiple probabil impotriva Covid. Intre timp eu si inca o persoana draga mie nu dovedeam sa scoatem niste servetele de unica folosinta si batiste sa oprim hemoragia pacientului. Dupa un timp una din d…. de la primire s-a sinchisit sa ne dea o tavita ca nu care cumva sa aruncam pe jos servetelele pline de sange. Dupa o perioada aduce unu din spital un carucior, ma chinui eu sa urc pacientul in carucior, dupa care v…. incaltata incepe sa impinga carutul spre spital si nu s-a oprit pana nu si-a dat seama ca nu merge caruciorul din cauza picioarelor pacientului care intrasera sub carucior”, povestește bărbatul.

El spune că între timp, o altă asistentă a trecut cu  un pacient în cărucior și ea ar fi călcat pe sonda pacientului, ceea ce l-a făcut pe bărbat să strige la ea.

„Intre timp cam pe la orele 17 este internat si pacientul nostru, cu chiu cu vai, asteptam confirmarea de pe sectie ca e internat si la ce salon. Cand colo ce sa vezi… intreband daca a ajuns pacientul la salon, minune, a disparut pacientul…nu era NICAIERI. Dupa ce am ridicat decibelii dupa 10 ore de stat in fata spitalului si le-am propus ca daca nu sunt in stare sa gaseasca ei pacientul ma duc eu sa-l caut…au facut un pic de efort si l-au gasit”, spune revoltat bărbatul.

2 thoughts on “Bărbat pierdut la Spitalul Botoșani după aproape 10 ore de așteptare în UPU. „Picioarele pacientului intraseră sub cărucior”

  1. Bre nea militaru’, de cand iti permiti matale sa te iei de UPU? Pai matale stii ca salariul de referinta pentru ei este la nivelul anului 2022 si al matale e la nivelul anului 2009. Chiar un pic de bun simt nu exista? Cei de la UPU dorm numai prin corturi, in misiuni, au diurne de aproape un meniul zilei. Ia te rugam frumos sa retractezi ce ai scris pe acolo. Hahaha

  2. despre lenesa si hoata de BABII nu se mai scrie nimic? totul a fost musamalizat, chiar si de presa. dupa ce ca fura medicamente, pune diagnostice total aberante si nu au legatura cu patologia pacientului, se lauda ca se stie cu Arafat si ca ii trimite elicopterul cand vrea ea (buna motivatie de a cere spaga de la apartinatori).
    sa va mai zic?! despre Ramona care se intinde cu toti si cu care poate, desi a fost infectata cu Covid si a stat acasa, a vrut ca sa nu se afle.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *