Tânără însărcinată, ucisă în accident de iubitul fără carnet de conducere. Oamenii spun că nu putea obține permisul pentru că este analfabet

Destin tragic pentru o tânără de numai 20 de ani, care urma să devină mămică. Aceasta a pierit în urma unui cumplit accident produs chiar de către iubitul său, un tânăr fără permis.  Deși urma să trăiască cea mai frumoasă perioadă din viața ei și aștepta venirea pe lume a primului său copil, viața a avut alte planuri pentru o tânără de numai 20 de ani. Aceasta a murit în urma unui accident produs de iubitul său, un bărbat fără permis de conducere.Tragedia s-a petrecut la ieșire din Slobozia spre Urziceni, pe DN 2A.

Șocant este faptul că tânărul de la volanul autoturismului, care era și iubitul fetei moarte, nu avea permis de conducere. Potrivit informațiilor oferite de poliție, acesta a virat la stânga fără să se asigure, iar mașina în care se aflau el și iubita însărcinată a fost izbită violent, în lateral.

Mai mult, un alt șofer, care se afla în coloană, a tras de volan și s-a răsturnat într-un șanț pentru a evita impactul. Din păcate, impactul a fost unul atât de violent, încât tânăra a rămas încarcerată și a murit.

Localnicii sunt șocați de tragedie și susțin că iubitul fetei nu avea cum să obțină permisul de conducere, pentru că este analfabet și nu știe să scrie sau să citească.

„Este o situaţie tragică, dar gândiţi-vă că el ar fi putut să se întâlnească pe şosea cu oricare dintre noi. Toată lumea din comună ştia că nu are permis. Nici nu avea cum să-l obţină pentru că este analfabet. Nu ştie să scrie sau să citească. Acest lucru îl poate verifica oricine. Îşi cumpărase un permis din Ungaria şi toată ziua se plimba: Slobozia, Amara, mare, munte, mall. Fata care se afla cu el în maşină era prietena lui. Trăiau în concubinaj şi era însărcinată”, a declarat un bărbat pentru dobrogea.tv.

Mai mult, autorul accidentului reușise să-și cumpere mașina după ce sora lui murise într-un accident, iar familia sa primise despăgubiri în urma tragediei.

„Sora lui a decedat în accidentul de anul trecut, când un microbuz a fost spulberat de un camion pe DN2A. Familia lor a primit mulţi bani drept despăgubiri, pe care i-au tocat pe distracţii. Vreo 400.000 de lei au ajuns la ei. De-aia a avut el bani să-şi cumpere Audi şi să se plimbe ca un inconştient. Poliţia din comună ştia că el nu are permis şi nu a luat nicio măsură în acest sens, mi se pare cutremurător”, a mai declarat martorul, pentru sursa citată.

Sursa: Cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *