Atenție: imagini șocante! Accident înfiorător la Botoșani! O femeie a fost călcată de o betonieră și târâtă câțiva metri (UPDATE)

Un grav accident  rutier a avut loc, vineri, pe strada Ștefan cel Mare din Dorohoi. O femeie a ajuns de urgență la spital după ce a fost călcată de o betonieră.Un bărbat de 63 de ani,  B.V.,  din Suharău, conducea o betonieră pe strada Sălciilor din Dorohoi și a virat stânga, pe strada Ștefan cel Mare. După ce s-a încadrat pe strada Ștefan cel Mare, acesta nu a mai observat-o pe G.L., în vârstă de 71 de ani, din Dorohoi, care s-a angajat în traversarea străzii. Femeia a fost prinsă sub roțile betonierei și a fost târâtă mai mulți metri.

Aceasta a fost dusă în stare gravă la spitalul din Dorohoi, de unde medicii au decis să o tranfere la Botoșani pentru a fi operată de urgență.

UPDATE: Din păcate, femeia a murit la spital.

Șoferul nu era băut. Polițiștii au demarat cercetările în acest caz pentru a stabili cu exactitate circumstanțele producerii accidentului.

FOTO Tragic! Botoșăneanca izbită de o betonieră a murit la spital

One thought on “Atenție: imagini șocante! Accident înfiorător la Botoșani! O femeie a fost călcată de o betonieră și târâtă câțiva metri (UPDATE)

  1. Cum puteti sa puneti fotografia cu o femeie pe moarte, plina de sange, chiar va lipsete bunul si respectul pentru un pic de audienta?Rusine sa va fie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *