Mai multe străzi din municipiu vor fi măturate zilnic. Viceprimarul Andrei: Am luat decizia să modific și frecvenţa cu care se golesc coşurile stradale pentru că situaţia devenise supărătoare

Viceprimarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, a decis ca mai multe străzi din municipiul Botoșani să fie curățate zilnic de cei de la Urban Serv, și nu doar patru zile pe săptămână. 

Astfel, în careul cuprins între străzile Sucevei, Ion Pillat, Pacea, Tudor Vladimirescu,  se va face curăţenie șapte zile din șapte, impactul bugetar fiind de 45.000 lei pe lună .

Domnul primar fiind plecat în această săptamână în concediu, am exercitat atribuţiile de primar aşa cum a decis Consiliul Local.
Astfel, am luat decizia să modific frecvenţa cu care se golesc coşurile stradale pentru că situaţia devenise una cu adevărat supărătoare. De asemenea, am decis ca în careul cuprins între străzile Sucevei, Ion Pillat, Pacea, Tudor Vladimirescu, de acum se va face curăţenie 7 zile din 7 şi nu ca până acum 4 zile din 7”, a declarat viceprimarul Cosmin Andrei.

Factura lunară pentru salubrizarea orașului ajunge la 800.000 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *