Șofer tras pe dreapta de polițiștii botoșăneni. Motivul pentru care a primit două amenzi, din care una de 4.000 lei

sofer amendat, stiri, botosani, politiePolițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit pentru control, pe drumul județean DJ 207 N, o autotutilitară care avea elementele de caroserie într-o stare avansată de degradare.

În urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că aceasta transporta  material lemnos și s-a stabilit identitatea conducătorului auto în persoana unui tânăr de 32 de ani, din județul Suceava.

 La solicitarea polițiștilor, tânărul a prezentat pentru control un aviz de însoțire a materialului lemnos, însă cantitatea înscrisă pe acesta nu corespundea  cu realitatea faptică.

  Astfel, tânărul a fost sancționat cu amendă în cuantum de 4.000 de lei, iar cantitatea de 3,144 metri cubi de material lemnos a fost supusă confiscării.

 De asemenea, acesta a fost sancționat și pentru nerespectarea prevederilor OUG 195/2002 cu amendă în cuantum de 290 de lei, iar ca măsură complementară i-a fost reținut certificatul de înmatriculare.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *