O femeie a intrat în comă în urmă cu o lună, după ce a născut. Nimeni nu știe de ce, iar soțul nu o poate vedea din cauza riscului de infectare cu COVID-19

Pe 19 mai, Elena Iliescu, în vârstă de 35 de ani, s-a prezentat la Spitalul Clinic Dr. Panait Sârbu, cum se numește Maternitatea Giulești din Capitală, pentru a naște al treilea copil. În timpul operației de cezariană, femeia a pierdut foarte mult sânge, a făcut stop cardio-respirator și, după ce medicii au resuscitat-o 45 de minute pentru a reveni la viață, a intrat în comă. Fetița e bine, dar e singură în maternitate, scrie Libertatea. Două zile mai târziu, pe 21 mai, Elena a fost mutată la Spitalul Universitar, la secția de Terapie Intensivă II. De atunci nu și-a mai revenit, iar Adrian Iliescu, soțul Elenei, reclamă faptul că nu este lăsat să își vadă soția, cadrele medicale invocând că în spital nu se poate intra, din cauza riscului de infectare cu noul coronavirus. În tot acest timp, singura veste bună din viața total schimbată a bărbatului e că fetița nou-născută e sănătoasă, dar a rămas singură în Maternitatea Giulești. Tatăl are grijă de ceilalți doi copii rămași acasă. Ambii au probleme medicale grave.

„Eu nu mi-am mai văzut soția de pe data de 19 mai, dimineața, când s-a dus să nască. Am fost sunat abia a doua zi, după-masă, să mi se spună că am o fetiță sănătoasă și că e o problemă cu soția. Era în comă. Am întrebat de ce? „Ceva nu a mers bine”. Adrian Iliescu, soțul Elenei.

Bărbatul susține că niciun cadru medical nu i-a spus ce s-a întâmplat în timpul unei operații care ar fi trebuit să decurgă normal, mai ales că femeia nu era la prima naștere. Ceea ce îl seacă este secretul.

“Medicii și asistentele nu-și dau nici numele”

”Nu m-au lăsat s-o văd nici la maternitate, nici la Universitar. Sun la numerele lor de pe fix, iar medicii și asistentele cu care vorbesc nu-și dau numele și nu știu să îmi explice de ce s-a întâmplat asta, cine este de vină, când o pot vedea. Mi se spune doar că nu pot intra în spital să o văd”, povestește Adrian Iliescu.
Citeşte întreaga ştire: O femeie a intrat în comă în urmă cu o lună, după ce a născut. Nimeni nu știe de ce, iar soțul nu o poate vedea din cauza riscului de infectare cu COVID-19

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *