Bărbații nu înțeleg! Iată DE CE femeile cheltuie sume exorbitante pe o geantă a cărei utilitate este la fel cu cea a unei sacoșe de plastic!

Multe femei folosesc gențile în fiecare zi pentru că sunt foarte practice și utile. Indiferent că merg la cumpărături sau ies la o întâlnire cu prietenele, geanta este accesoriul vestimentar de care nu se pot despărți. Utilitatea sa a fost demonstrată de atâtea ori, încât necesitatea purtării acestui obiect nu mai trebuie justificată. 

Totuși, ceea ce rămâne în continuare un mister pentru mulți, în special pentru bărbați, este motivul pentru care doamnele sunt dispuse să cheltuie sume exorbitante pentru unele poșete a căror utilitate este practic aceeași cu cea a unei sacoșe de plastic de la supermarket.

Iată DE CE femeile sunt atât de îndrăgostite de genți:  

  • O geantă reprezintă o investiție

O geantă de calitate superioară, precum una din piele naturală, reprezintă o investiție pe termen lung. Un astfel de model este mai rezistent, nu se deformează ușor și, dacă îl îngrijești corespunzător, nu se va crăpa, zgâria sau păta. În plus, o poșetă de acest tip își va păstra culoarea în timp, căpătând o patină rafinată, vintage, extrem de căutată de fashionistele din întreaga lume.

  • O geantă poate transforma o ținută banală într-una cu totul specială

Un tricou și o pereche de jeans pot forma un outfit monoton și obișnuit, însă, în combinație cu geanta potrivită, acesta se poate transforma într-un look cu adevărat deosebit. O poșetă îi oferă posibilitatea unei femei să se joace, să fie originală și să iasă definitiv din anonimat, așadar folosește-te și tu de acest accesoriu pentru a-ți spori carisma și a-ți îmbunătăți imaginea personală.

  • O geantă spune multe despre personalitatea ta

Aspectul exterior al unei genți de damă spune multe despre stilul și personalitatea celei care o poartă, transmițând un mesaj puternic despre cine este sau ce vrea ea să fie. Poți diferenția o femeie clasică de o avangardistă doar uitându-te la poșeta sa – în timp ce prima va prefera modele de calitate superioară, în culori neutre și cu un design simplu, cea din urmă va alege nuanțe nebune și forme excentrice, rebele. 

De asemenea, persoanele organizate vor fi atrase de o geantă bine compartimentată, cu multe fermoare și buzunare, iar restul se vor mulțumi cu unul sau două separatoare. Interiorul unei poșete de damă poate spune mai mult despre personalitatea femeii respective decât exteriorul, fiind suficient să arunci o privire înăuntru pentru a descoperi aproape totul despre posesoarea ei.

  • O geantă de calitate reprezintă un simbol al prosperității și al statutului economic

După cel de-al Doilea Războiul Mondial, numărul femeilor care munceau a crescut, iar geanta era pentru o reprezentantă a sexului feminin un simbol al independenței și al statutului său social și economic. În general, doamnele care purtau o poșetă pe umăr transmiteau mesajul că au muncit mult ca să-și permită un astfel de lux. 

În concluzie, geanta ta reprezintă mai mult decât un simplu accesoriu vestimentar. Ea este o investiție profitabilă pe termen lung. Este, de asemenea, elementul cheie care oferă personalitate ținutei tale și aduce acel plus de originalitate pe care orice femeie și-l dorește. Poșeta este modul de a transmite un mesaj celor din jurul tău despre tine, așadar nu este cazul să faci compromisuri în ceea ce o privește. Alege un model de calitate, care să-ți ofere satisfacția și prestanța pe care o meriți. 

Sursa foto: Unsplash.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *