Botoșănean mort după ce a fost diagnosticat cu COVID. Soția este revoltată. „De unde pozitiv dacă a respectat toate regulile”

Moartea unui botoșănean diagnosticat cu noul coronavirus ridică o mulțime de semne de întrebare pentru familia acestuia. Soția este revoltată că bărbatul abia a vorbit cu ea după ce a fost internat, i-a transmis prin mesaj că îl sedează, iar o oră mai târziu a fost sunată să îi spună că a murit.

Femeia spune că bărbatul a stat izolat, a respectat toate regulile de prevenire a acestei infecții și nu înțelege cum ar fi putut lua virusul.

„In 2.06.2020, soțul meu un munte de om, pleca de acasa pe picioarele lui, spre spitalul Mavromati cu salvarea cu tensiune mare, puțină febră si ceva dificultăți cu respirația. Ajunge la UPU, este investigat si testat ptr COVID. Nu știu din ce motiv este urcat din nou in salvare si plimbat pe la 2 spitale: la contagioase si infectioase, unde se trateaza de 2 luni doar covid și voi duceti un pacient cu risc tocmai acolo? După plimbare il interneaza pe Med. II singur in salon unde așteaptă rezultatul testului până miercuri seara cand bineînțeles testul vine pozitiv. De unde pozitiv dacă a respectat toate regulile, doar o ploaie de vara l-a surprins afară și de la asta am zis că e puțina febră ce o avea, nici un simptom de Covid, din alea mult trambițate de medici”, spune botoșăneanca. 

Tot ea povestește că miercuri seara, pe la ora 19, a fost transferat de pe Medicală II la reanimare. 

Vb cu el la telefon până nu se mai găsește încărcătorul, trimit unul nou apare ca prin minune cel vechi, vb cu el până duminica seara spune că e mai bine,vorbea mai puternic si mai clar, scrie mesaj că e mai bine si luni dimineata spun ca l-au sedat că e agitat iar la ora 15 era deja intubat, iar de aici si până la a mă suna sa-mi spună ca l-am pierdut a mai durat până joi 11.06.2020 pe la ora 16. Nu știu nici acum ce tratament a primit ce i-au făcut, relații se dau doar intre orele 14-15 dacă reușești să prinzi legatura sau un medic, dacă ai sunat de doua ori intr-o zi deja esti bruscat si certat de parcă ai facut nu știu ce greseala, iar tu esti aprope paralizat de frica si ingrijorare. Când au trimis lucrurile lui încărcătorul iar era disparut ca și ceasul care nu au mai fost de gasit. Nimic din ce am face noi nu-l mai aduce inapoi pe cel ce l-am pierdut pentru totdeauna, am ramas cu o grămadă de intrebari si vrem răspunsuri, vrem să știm…DE CE?”, spune femeia, Ella P.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *