FOTO & VIDEO Botoșaniul, aproape paralizat de o ploaie. Autoritățile se fac că nu văd

Municipiul Botoșani a ajuns aproape paralizat, sâmbătă, din cauza unei ploi. Situația este tot mai dramatică o dată cu trecerea timpului. Canalizările nu fac față, iar toată apa rămâne pe străzi, ajunge în beciuri, gospodării. Mașinile rămân blocate, este nevoie de intervenția pompierilor pentru a fi scoase din ape, iar autoritățile încă nu au căutat nicio soluție.

Oamenii sunt revoltați. Unii mai fac haz de necaz, dar cei mai mulți dintre botoșăneni sunt aproape la capătul răbdării.

Plătim taxe și pentru ce? Cum e posibil să trăim astfel de atâta timp? Mai au tupeul vreunul dintre ei să ne ceară votul? Indiferent de partid, de pozitie, nu au nicio scuză, niciunul dintre ei. Nu le e rușine să vină să ne spună să îi votăm? Ne-am săturat! Îmi plătesc taxele și impozitele la timp, am grijă să fiu responsabil, ei de ce nu sunt? Primărie, CJ Nova Apaserv, orice ar fi. Stau ca muții, nici măcar nu vin cu o explicație. E normal așa ceva? ”, a spus, plin de revoltă, un botoșănean care a rămas blocat, sâmbătă, în intersecția de la gară.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *