FOTO Primarul Botoșaniului și mai mulți oameni de afaceri s-au întâlnit cu premierul, la Suceava. Orban a promis sprijin pentru crearea unui cluster Botoșani-Suceava

Primarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, și mai mulți oameni de afaceri botoșăneni s-au întâlnit, sâmbătă, la Suceava cu premierul României, Ludovic Orban, și cu trei dintre membrii guvernului liberal: Lucian Bode (Transporturi), Adrian Oros (Agricultură) și Bogdan Gheorghiu (Cultură).

La Suceava s-au pus bazele unei noi etape de dezvoltare susținută a municipiului și județului Botoșani. Prim-ministrul Ludovic Orban a promis sprijin guvernamental pentru crearea unui cluster Botoșani-Suceava, de natură să contrabalanseze strategic, în plan regional, din punct de vedere economic, importanța municipiului și a județului Iași. Oamenii de afaceri botoșăneni, prezenți la Suceava, au luat act de perspectiva îmbucurătoare de a-și consolida și dezvolta afacerile în cel mai scurt timp cu ajutorul instrumentelor ce vor fi create în cadrul clusterului Botoșani-Suceava”, a spus Flutur.

Valeriu Iftime, președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură, i-a prezentat prim-ministrului României problematica legată de mediul de afaceri botoșănean, obținând în cadrul discuțiilor angajamentul ferm al guvernului liberal al României pentru rezolvarea problemelor cu care se confruntă afaceriștii din municipiul și județul nostru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *