”Bursucul” se teme de moldoveni: FC Botoșani poate bate pe oricine!

Înainte de a pleca spre Moldova unde elevii săi vor susține un examen dificil în compania FC Botoșani în cadrul rundei a IV-a a play-off-ului Ligii 1, Dan Petrescu, antrenorul principal al campioanei en-titre, a ținut să-și avertizeze elevii că simpla prezență pe gazon în duelul de pe „Municipal” nu va rezolva ecuația celor trei puncte puse în joc.

„Eu am fost sigur că se va juca, că nu vor fi cazuri noi şi vom juca. Am spus-o tuturor, am pregătit meciul ca şi cum s-ar fi jucat. Botoşani a terminat campionatul pe locul 3, lumea cred că a uitat acest lucru. Deci au făcut un sezon extraordinar şi în opinia mea pot bate pe oricine, oricând şi cred că au şi scop să ajungă cât mai sus, şi de ce nu să câştige şi campionatul. Dacă vor câştiga vreo şase meciuri au şi ei şansa lor, au un lot foarte bun, un antrenor care a făcut lucruri extraordinare de când a venit. E normal să vrea să câştige împotriva campioanei României, sunt convins că va fi foarte greu, poate cel mai greu, mai greu decât cu FCSB. Mă deranjează că primul lor meci e tocmai cu noi şi la trei zile au o deplasare incredibil de lungă şi merg la Craiova. Deci în primul meci vor fi foarte bine, în al doilea am dubii, pentru că vor pierde foarte multe energii. Aş fi preferat să jucăm noi al doilea meci cu ei, nu primul”, a declarat Dan Petrescu înainte de a pleca spre Botoșani.

„Buruscul” nu a ascuns faptul că este nemulțumit de atitudinea jucătorilor săi din ultima perioadă chiar dacă săăptămâna trecută aceștia au obșinut victoria cu FCSB.

„Să vedem ce vor face pe teren cu Botoşani, în această săptămână nu au fost lucrurile aşa cum vreau eu, au fost sub nivel. Cred că această pauză de trei luni a făcut ca echipa să nu mai fie cum trebuie. Nu e uşor să intri în forma pe care mi-o doresc eu. Nu am probleme grave de lot”, a conchis tehnicianul liderului la zi al play-off-ului Ligii 1.

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *