Proiectul privind construcția unui centru comercial în municipiul Botoșani, respins pentru a doua oară

Consilierii locali au respins pentru a doua oară proiectul de hotărâre privind aprobarea documentației Planului Urbanistic Zonal privind construirea unui centru comercial pe terenul ce aparține societății Rapsodia Conf.

Proiectul vizează construcția, într-o primă etapă, a unui centru comercial pe o suprafață de peste 7000 mp de teren, din care 2.200 mp doar suprafața magazinului, dar și a unei zone rezidențiale, într-o a doua etapă, cu două clădiri cu trei etaje pe aproape 2000 mp teren.

Din nou, consilierii PNL au fost cei care s-au abținut la a vota proiectul. Ca să treacă, proiectul trebuia să fie votat de 12 consilieri, însă, ca și prima dată, a fost votat doar de 11.

Consilierul local Mihai Tincu a răbufnit și i-a amenințat pe consilierii liberali cu plângere penală.

Ne jucăm de-a legea și de-a avocatura și de-a votul. Dacă nu contează votul în comisii care este facultativ, atunci să nu mai votăm. Eu pregătesc o plângere penală, nu e nici un secret aici”, a spus Tincu.

2 thoughts on “Proiectul privind construcția unui centru comercial în municipiul Botoșani, respins pentru a doua oară

  1. Daca nu conteaza votul liberalilor sa se faca petitie sa voteze si lumea din oras nu e corect sa voteze doar PNL care tot masluieste voturile.Cand s-a facut parcul Cornisa toti au votat,sa se voteze si pentru noul supermarket LIDL

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *