Medic botoșănean vindecat de COVID fără niciun tratament. „A fost trecut în statistica COVID? Câte cazuri ca el au fost?”

Medicul Petre Rădăuceanu a fost testat negativ la COVID-19 la câteva zile după ce  a fost diagnosticat cu noul coronavirus. Acesta a fost internat în spital timp de o săptămână, iar al doilea test a fost negativ. Culmea, însă, în această perioadă nu a luat niciun tratament, ci doar a stat izolat în salon, el neavând niciun simptom al infecției.

Situația sa ridică multe semne de întrebare în ceea ce privește statistica COVID-19, iar reacțiile botoșănenilor nu întârzie:

Doctorul Radauceanu depistat pozitiv asimptomatic acum 7 zile și internat în spital în această perioada, nu a luat tratament, după cum a spus chiar el, ci doar a stat în salon, izolat. Astăzi a ieșit negativ, și dacă mâine e tot asa( si nu ar avea de ce) e liber sa plece!  A fost trecut în statistica caz de Covid? A fost! Întrebarea mea este: cate cazuri ca el au fost?”

Multe cazuri că EL…..dar atenție….el fiind doctor nu i sa dat medicamente din protocolul oms, și e sănătos!! Dar multor că el sau asintomatici au ieșit cu probleme de stomac, plămâni, rinichi!

Persoane internate timp de 4 săptămâni , decont de 20000 lei !

Petre Rădăuceanu, medicul echipei FC Botoșani, testat negativ la coronavirus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *