FOTO Tragedie! Tânăr de 19 ani mort într-un accident rutier

Accident de circulație, miercuri, pe DN 6, la ieșire din Șuștra spre Topolovățu Mare. Un tânăr de 19 ani și-a pierdut viața după ce a lovit cu mașina un autoturism și un autotren.

Accidentul, spun polițiștii, s-a produs din cauza tânărului de 19 ani. Acesta circula pe DN6, iar la ieșire din Șuștra nu a adaptat viteza într-o curbă la dreapta. A pierdut controlul volanului și a intrat pe contrasens unde a lovit un alt autoturism, iar apoi a fost proiectat într-un autotren. În urma impactului, șoferul vinovat a fost aruncat afară din autoturism și a decedat.

În accident au fost implicate 2 autoturisme și un autotren. În cele 3 autovehicule se aflau doar șoferii, dintre care șoferul unui autoturism, un tânăr de 19 ani, în urma impactului a fost aruncat în afara mașinii. Pompierii au efectuat manevrele de resuscitare până la sosirea echipajului medical, însă victima a fost declarată decedată de către medicul sosit la fața locului. Ceilalți doi șoferi nu au necesitat îngrijiri medicale”, transmit reprezentanții ISU Banat.

sursa: tion.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *