VIDEO Intersecțiile din Botoșani inundate la fiecare rupere de nori. Explicațiile primarului Cătălin Flutur

Principalele intersecții din municipiul Botoșani sunt inundate la fiecare ploaie mai puternică și asta din cauza canalizărilor care nu fac față volumului de apă. Așa se face că mulți dintre botoșăneni rămân cu mașinile blocate din cauza acestei situații, la fiecare rupere de nori. Mulți arată cu degetul spre primar, cerându-i socoteală pentru această situație care ține deja de ani de zile.

La rândul său, Cătălin Flutur, susține că PSD-iștii sunt vinovați pentru această situație. 

Incapabili să gestioneze apa de ploaie, pesediștii de la primărie, CJ și Nova Apaserv își apără spatele, atentând la banii botoșănenilor. Zeci de miliarde de lei vechi ajung an de an la societatea de apă-canal pentru evacuarea apei pluviale. Alte zeci de miliarde sunt încasate de aceeași societate cu conducere PSD, din subordinea Consiliului Județean Botoșani, condus tot de PSD, direct de la locuitorii orașului, pe facturile lunare, în același scop: să ia măsuri pentru ca străzile din municipiu să nu se mai inunde la fiecare ploaie. Cu toate acestea, an după an, la începutul verii, povestea se repetă: rețeaua de canalizare necurățată, neîntreținută corespunzător de către Nova Apaserv, nu poate prelua apa pluvială, iar străzile botoșănene se inundă în anumite zone, spre disperarea oamenilor, spune Flutur.

Edilul a făcut un apel către conducerea SC Nova Apaserv și a CJ Botoșani să își facă treaba și să rezolve temeinic problema canalizării municipiului.

„Încetați să vă bateți joc de botoșăneni! Încetați să vă luați apărarea unii altora pe linie de partid și să deviați mincinos responsabilitatea spre primărie și primar! Este treaba voastră, pentru care încasați an de an, de pomană, milioane de lei”, spune Flutur.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *