Gest emoționant făcut de un botoșănean pentru cadrele medicale din Botoșani. Ambii săi părinți au stat internați, infectați cu COVID-19

Un botoșănean a surprins, marți, cadrele medicale de la Spitalul Județean Botoșani cu un gest mic, dar care pentru acestea a avut o însemnătate mare. Bărbatul a avut ambii părinți internați după ce s-au infectat cu COVID-19, fiind tratați la Botoșani. Din fericire, cei doi au scăpat cu viață, iar bărbatul, a dus un aranjament floral cadrelor medical, însoțit de un mesaj emoționant.

„Vă mulțumim din suflet pentru profesionalism, dedicare, răbdare și pentru sacrificiul de zi cu zi! Pentru noi sunteți adevărați eroi!”, era mesajul transmis cadrelor medicale.

Ne bucurăm de aprecieri ,ne bucurăm de acest gest, de “modul” in care sunteți alături de noi,cei “in halate albe”,ne bucurăm ca ne susțineți atunci cand avem nevoie de suport moral pentru a continua…..Inima noastră se îndreaptă spre dvs.,noi,cei care cu adânca plecăciune va transmitem că,atât cât ne ajuta forțele si rațiunea vom face totul in folosul si buna stare a pacienților noștri!”, spune un cadru medical, vizibil emoționat de gest.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *