Secretarul Primăriei Vf. Câmpului va fi destituit pentru că nu a reuşit să îşi definitiveze studiile

Primaria Vf. Cimpului

Secretarul comunei Vârfu Câmpului va fi schimbat din funcţie din cauza nefinalizării studiilor. Acesta este singurul secretar de primărie din judeţul Botoşani care nu are finalizate studiile superioare, deşi legea prevede că persoanele care ocupă astfel de posturi aveau obligaţia ca până la sfârşitul anului 2010 să-şi îndeplinească minima condiţie de a finaliza studiile cu diplome de licenţă. Prefectul Cristian Roman a declarat că a transmis o somaţie primarului comunei VF. Câmpului, că în cazul în care până vineri, 18 martie,  nu ia măsura pentru intrare în legalitate se va ajunge la instanţă. Secretarul Emil Sucilă , de 42 de ani, riscă să îşi piardă funcţia.

Dacă până astăzi (vineri.nr) primarul comunei VF. Câmpului nu ia această măsură care este absolut legală, luni mergem la instanţa de contencios cu obligaţia de a face acest lucru„, a precizat prefectul Cristian Roman.

One thought on “Secretarul Primăriei Vf. Câmpului va fi destituit pentru că nu a reuşit să îşi definitiveze studiile

  1. Este o porcarie..ce astia de si-au finalizat studiile sambata, cunosc mai mult daca si-au cumparat niste hartii,poreclite diplome??Trebuiau angajati secretari absolventi de FACULTATI LA ZI din prima!si nu se ajungea la goana dupa cumparare de diplome fara valoare…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *