Un medic din Botoșani îi răspunde lui Orban după apelul privind situația din spitale: „Cât tupeu să ai să acuzi personalul medical?”

Medicul Alin Atudoroae de la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) din cadrul Spitalului Județean Botoșani  a lansat un atac la adresa premierului Ludovic Orban, care i-a îndemnat pe pacienți să facă reclamații în cazul în care sunt tratați necorespunzător în spitalale din România. Doctorul spune că pacienții și cadrele medicale ar trebui să acționeze în instanță Guvernul pentru proasta gestionare a pandemiei de coronavirus.

Am citit ca domnul Orban a indemnat pacientii sa faca plangeri impotriva medicilor… Bunnnn… Eu rog toti pacientii si cadrele medicale sa actioneze in instanta guvernul ptr proasta gestionare in timpul pandemiei. Lipsa materialelor de protectie, blocarea spitalelor pt pacientii care aveau nevoie de servicii medicale pt diverse patologii care nu aveau legatura cu COVID. Cât tupeu să ai să acuzi personalul medical când pe data de 24 februarie aveam într-un spital județean trei costume de protecție …. 3!!!!! Domnule prim- ministru, stiu ca o sa incercati sa aruncati vina pe medici, si sa bagati sub pres gunoiul din sistemul medical.. Sper ca cineva sa va judece.. Oricine..”, spune medicul.

Reacţia sa vine după ce Ludovic Orban a îndeamnat pacienții să facă reclamații în cazul în care au fost tratați necorespunzător de personalul spitalelor din România.

One thought on “Un medic din Botoșani îi răspunde lui Orban după apelul privind situația din spitale: „Cât tupeu să ai să acuzi personalul medical?”

  1. Mi se pare de bun simt ca pacientul sa poata face plangere daca este tratat necorespunzator de un doctor care ia mii de euro pe luna! In cazul de fata, tupeul este al doctorului…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *