Un tânăr din Botoșani a intrat cu mașina într-un parapet. După accident, s-a refugiat la iubita sa

Un tânăr de 24 de ani, din Botoșani, a produs un accident rutier, în noaptea de duminică spre luni, în județul Suceava, apoi s-a refugiat la iubita sa. Accidentul a avut loc pe DJ 176, pe raza localităţii Moldovița. Lucian P., din Ibănești, a condus un autoturism Audi A4, în care se afla și iubita sa, o tânără din Moldovița, iar într-o curbă la stânga pe fondul consumului de alcool, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu parapetul de pe partea dreaptă, ce mărginește partea carosabilă din dreptul intersecției drumului județean 176 cu strada Huăceni din localitatea Moldovița.

Polițiștii l-au găsit apoi la locuința iubitei sale. Botoșăneanul mirosea puternic a alcool, așa că a fost supus testării cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0.82 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Totodată, oamenii legii au stabilit că autoturismul are atribuite
numerele de înmatriculare provizorii a căror valabilitate este expirată din 15.01.2020.

În urma accidentului de circulație nu au rezultat victime omenești, doar avarierea autoturismului și distrugerea balizei de susținere a parapetului de pe partea dreaptă pe o distanță de 2 metri.

Tânărul din Botoșani s-a ales cu dosar penal pentru  „conducere sub influența alcoolului” și „punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”.

FOTO Tragedie rutieră! Accident cu doi morți și 11 răniți pe DN 2D

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *