O femeie din Botoşani a murit la Spitalul Judeţean. Fiica spune că nu avea nicio boală. „Nu știu ce i s-a administrat că deja a doua zi era foarte slăbită”

O femeie de 56 de ani din Botoșani a murit, iar medicii pun decesul său pe seama COVID-19. Familia este însă extrem de revoltată. Rudele spun că femeia nu suferea de nicio boală, iar starea sa s-ar fi înrăutățit în momentul în care i s-a administrat tratamentul anti COVID.

Denisa- Patricia Zamosteanu a povestit, pe Facebook, drama prin care a trecut mama sa:

Oameni buni care cumva prezentati sintomele covid 19 tratati-va cum puteti acasa….sa nu cumva sa ajungeti la Spitalul Mavromati Botosani o mizerie de spital ca intr-o saptamana va este luata viata cu o cruzime de nedescris….sunt scene de groaza acolo va povestes un pic cazul mamei mele care vinerea trecuta ajunge in stare buna la ei…..odata ajunsa acolo nu stiu ce i s-a administrat ca deja a doua zi era foarte slabita……dar cel putin comunicam cu ea prin telefon….dupa doua zile asistentele ii inchid telefonul pt a nu mai putea lua legatura cu noi cei de in afara sa ne povesteasca realitatea din acest infern…..este sedata desi daca era intra-adevar sub tratament se vedeau efectele…sedarea nu era inca necesara o sedeaza zic ei ca sa o linisteasca sa isi faca efectul tratamentul neadministrat....de aici sa pierdut orice legatura cu ea”, povestește femeia.

Potrivit acesteia, zilele trecute a aflat că mama sa a murit.

„.. la ora 15:00 este decedata afland din surse cunoscute……oameni buni ei nici la ora asta nu au sunat sa declare decesul…..cum e posibil asa ceva……puneti-va intrebarea cam cum se ocupa de pacienti daca se intampla toate astea?Spital de mizerie si plin de icompetenti care in loc sa salveze vieti le iau cu o cruzime de nedescris. Chinurile prin care a trecut mama mea de 56 de ani fara nici o boala cronica care inca avea zile sunt ferm convinsa daca i se administra macar un tratament potrivit acestui virus”, a adăugat femeia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *