Tragedie! Copil de 4 ani ucis de viitură după ce părinții reușiseră să îl scoată din apă

Un copil de 4 ani din satul Valea de Sus, județul Bihor, a fost luat de ape. Familia încerca să ajungă acasă, iar părinții nu au reușit să salveze decât pe unul dintre cei doi frați. După ore bune de căutări, micuțul a fost găsit decedat.scrie realitateadeoradea.net.

Copilul se afla cu părinţii şi frăţiorul de un an într-o maşină şi, în drumul lor spre casă, trebuiau să treacă prin pârâul Valea Neagră. Când au ajuns în mijlocul văii, apa a crescut brusc, până la geamurile maşinii. Părinţii s-au dat jos, au luat copilul de 4 ani şi l-au dus la mal, iar apoi s-au întors după al doilea, moment în care copilul de pe mal a fost luat de ape. În zonă au intervinit 29 de pompieri militari şi patru voluntari ai serviciului de urgenţă din comună. De asemenea, potrivit comisarului şef Alina Fărcuţa, purtător de cuvânt al Poliţiei Bihor, au fost mobilizate şi echipaje ale Poliţiei, Jandarmeriei şi Salvamont. Zeci de pompieri militari dar și voluntari ai serviciului de urgență din comună l-au căutat pe copil, însă aseară nu l-au găsit.

Căutările au fost reluate la ora 6 în această dimineață iar localnicii s-au mobilizat exemplar pentru găsirea micuțului, din păcate micuțul a fost găsit decedat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *