FOTO Minodora Vasiliu, condusă pe ultimul drum de zeci de colegi, primari, oameni de afaceri și lideri politici

Directorul DSVSA, Minodora Vasiliu, care a murit la vârsta de 52 de ani din cauza unei boli cumplite, a fost condusă pe ultimul drum, sâmbătă, de zeci de persoane. Printre acestea s-au numărat angajați ai DSVSA, oameni de afaceri, primari, politicieni, șefi de instituții, dar și angajați din justiție.

Slujba de înmormântare a avut loc la Biserica Vovidenia. Zeci de coroane de flori cu mesaje de regret au acoperit sicriul regretatei directoare.

Trupul neînsuflețit își va găsi odihna de veci în cimitirul Pacea.

Directorul Direcţiei Sanitar- Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor, Minodora Vasiliu, s-a stins din viaţă miercuri.

Minodora Vasiliu este unul dintre cei mai longevivi şefi de instituţii publice din Botoşani, fiind apreciată atât ca profesionist, cât şi ca om. Ea a decedat la locuinţa, după mai multe săptămâni critice, în care bolile de care suferea au chinuit-o.

Şefa DSVSA a fost internată pentru o perioadă internată la Spitalul Clinic Fundeni, după care la Spitalul Judeţean Mavromati Botoşani. De la sfârşitul săptămânii trecute, ea a fost luată de familie acasă, unde miercuri s-a stins din viaţă.

Mesaj- omagiu emoționant din partea preotului Partenie Apostoaie, în ziua înmormântării Minodorei Vasiliu: Iubiți-o și nu va muri niciodată! Iubiți-o, căci nu va înceta niciodată să vă iubească! 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *