De ce un apartament nou? Construcțiile tinere, la capacitate funcțională maximă – Un motiv pentru care să te muți într-un apartament nou marca UNIQUE Residence

Cunoaștem deja că, pe perioada de viaţă, o construcţie este supusă la diverse acţiuni exterioare, apărând fenomene care îi scad performanțele, respectiv timpul de viață proiectat – pe scurt, construcția îmbătrânește.

Pe de altă parte, este important să înțelegem că, pentru construcțiile noi normativele tehnice în vigoare sunt mult peste cele utilizate la realizarea celor vechi, iar soluțiile de proiectare, materialele structurale cât și cele folosite pentru izolare fonică, termică, hidrofugă, protecție la foc sunt actuale și fiecare dintre acestea respectă normele în vigoare.

O construcţie care a rezistat la trei cutremure, este supusă la fenomenul de oboseală. Construcţiile noi, în comparaţie cu cele vechi, n-au trecut prin fenomenele specificate mai sus. Materialele utilizate n-au suferit fenomenele de oboseală, sunt la capacitate maximă, şi la un fenomen exterior extrem (cutremur, furtună, inundaţii, ploi averse) se vor comporta mai bine. Ca un exemplu din viaţa curentă, în medicină fenomenul de oboseală este asociat persoanelor în vârstă sau persoanelor ce au depus un efort considerabil”, susţine ing. proiectant Andrian Alexandru, membru AICPS, Asociaţia Inginerilor Constructori Proiectanţi de Structuri.

”În toate proiectele noastre, marca UNIQUE Residence, respectăm cerințele normativelor în vigoare, asigurăm toți parametrii care se impun pentru realizarea şi exploatarea unor clădiri care să se prezinte în timp la capacitate funcțională maximă, care să se mențină cât mai tinere peste ani, pentru a da naștere unei generații noi de clădiri, mai trainice, pentru orașe mai plăcute și mai durabile.

Cine ezită în fața unei clădiri realizate cu responsabilitate, cu cele mai noi materiale și după cele mai actuale soluții de proiectare, trebuie să știe că prețul pe care îl plătește este prețul siguranței sale!

 

ÎNȚELEGE să faci diferența!

Proiectele rezidenţiale de excepție ale grupului de firme FORMENS, dezvoltate în patru zone ale Botoșaniului, în Iași și în Focșani – stadii de realizare:

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *