Dramă în familia unui consilier local din Botoșani. Fina acestuia a murit în Italia

Dramă în familia unui consilier local din județul Botoșani după ce fina acestuia s-a stins din viață în Italia. Nadine Manole, fina consilierului local din Hlipiceni, Dumitru Cristian Andrioaei, a murit după ce a fost diagnosticată cu cancer uterin. Boala a fost descoperită târziu și nu s-a mai putut face nimic pentru salvarea femeii, care lasă în urmă un soț îndurerat și două fiice care aveau încă atâta nevoie de mama lor alături.

„S-a încercat metoda citostaticilor, dar din păcate nu a rezistat. Așteptăm o clarificare prin ordonanțele de urgență pentru a clarifica posibilitatea repatrierii trupului neînsuflețit, dar și participarea familiari lor la înmormântarea creștinească ce i se cuvine. O ființă care avea tot dreptul să rămână în viața”, ne-a precizat o rudă a femeii.

Corpul neînsuflețit al Nadinei a fost depus la capela din localitatea Locri din Italia, urmând ca după două zile sicriul sa fie sigilat conform normativelor europene în vigoare, și depozitat în frigorific pentru a putea fi conservat până la data stabilirii transportului către România.

Cei dragi vor să îi aducă trupul neînsuflețit acasă pentru a fi înmormântat creștinește. De repatriere se va ocupa chiar nașul acesteia, prin firma sa.

Nadine era extrem de iubită și apreciată. Cei dragi vorbesc despre ea ca fiind o persoană mereu pozitivă, care găsea un cuvânt de alinare pentru oricine, își adora familia și își dorea să trăiască pentru fetele și soțul său.

Draga mea, mi ai lasat un gol si o durere imensa. Nu ma pot impaca cu gandul ca tu nu mai esti printre noi. Nu am stiu ca ieri te am vazut si auzit pentru ultima data. Ai fost o femeie buna,o mama si o sotie exemplara,viata uneori e nedreapta. Te ai luptat prea mult, acum odihneste te in pace, draga mea prietena. Nu te voi uita, vei mereu in inima si in gandurile mele. Dumnezeu sa te aiba in paza”, este mesajul transmis de o prietena a sa.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *