Scene de coșmar în casa unui preot din Botoșani. Un individ a intrat în casă, a răscolit-o și apoi a pus foc. Doi copii erau în locuință

Caz cutremurător și, în același timp, revoltător produs, în această săptămână, în localitatea Comănești din comuna Suharău.  Un individ încă neidentificat a intrat în locuința preotului din sat, a răscolit-o, iar înainte de plecare a dat foc. 

Localnicii susțin că în după-amiaza respectivă preotul se afla la strâns lucerna alături de soție și trei dintre copiii săi. Alți doi copii, unul de doi ani, iar celălalt de opt ani, au rămas în casă. 

La un moment dat, un individ a intrat în locuință și a răscolit totul, în speranța că va găsi ceva de valoare pentru a fura. Când a ajuns în camera în care se aflau copiii, acesta s-a speriat și a dat foc covoarelor, pentru a șterge urmele faptelor sale.  Imediat, bărbatul a fugit, sărind gardul.

Copilul de opt ani a sunat imediat la preot, panicat că locuința în care se afla ar putea fi cuprinsă de incendiu. Ulterior, el a povestit cu lux de amănunte detalii despre bărbatul pe care l-a văzut, astfel încât să se poată contura portretul acestuia. 

În primă fază, polițiștii nu au deschis anchetă, plecând de la premisa că focul ar fi fost pus din greșeală de copii, însă în cursul zilei de vineri Poliția orașului Darabani a anunțat că a deschis o anchetă acest caz pentru săvârșirea infracțiunii de distrugere. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *