Doi soți din Botoșani au ieșit la plimbare în pădurea Ipotești, dar au regretat amarnic. Motivul pentru care au sunat la 112

Două persoane, un bărbat de 44 de ani și o femeie de 41 de ani, din municipiul Botoșani, au mers la plimbare în pădurea Ipotești, dar promenada lor s-a încheiat urât. Aceștia s-au rătăcit și a fost nevoie de intervenția pompierilor pentru a-i găsit.

Incidentul a avut loc joi seară. După ce au fost la Observator, cei doi s-au dezorientat din cauza ploii torențiale și au ajuns pe un câmp de lângă pădure. Deși la distanță zareau o stână, cei doi nu mai puteau sa își continue drumul întrucât bărbatul se deplasa cu ajutorul unor cârje având probleme locomotorii, iar terenul unde se aflau era accidentat.

Solicitați sa intervină, pompierii botosaneni au inceput căutările imediat, ghidându-se după informațiile primite telefonic de la cei doi. Dupa aproximativ o ora, salvatorii au ajuns la cei doi, care erau foarte speriați și uzi. Aceștia au refuzat sa primească îngrijiri medicale la fata locului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com