Cum se pot distra botoșănenii în timp ce respectă distanțarea socială? Iată 4 activități la îndemână pentru o vară reușită!

Te temi că măsurile restrictive te vor împiedica să te bucuri de vară? Nu trebuie să-ți faci griji. Cu un strop de imaginație, îți poți crea cele mai frumoase amintiri, iar botoșănenii nu au dus niciodată lipsă de creativitate. 

 

Lasă-i pe ceilalți să se strângă din nou în jurul grătarului și fii tu cel care se distrează cu cele mai cool inițiative, numai bune de postat pe Instagram. Fie că e vorba de sporturi extreme, fie de activități relaxante, ai la îndemână opțiuni care să alunge plictiseala. În continuare, vei afla câteva dintre acestea, pe care le poți pune în aplicare alături de apropiații tăi.

Descoperă 4 activități distractive pentru vara aceasta care îți permit să respecți și distanțarea socială:

  1. Traseele montane pentru bicicletă

Devenite foarte populare în ultimii ani, traseele cu bicicleta pe munte reprezintă o activitate completă, care îți oferă ocazia de a te bucura de aer curat și de a face mișcare. În timpul unei astfel de plimbări, contactul cu ceilalți colegi de drum este minim, așa că vei fi în siguranță. Află de aici care sunt beneficiile de care te poți bucura și planifică-ți cât mai curând o excursie. 

  1. Sporturile pe apă

O altă modalitate de a beneficia de avantajele naturii este să practici un sport pe apă. Peisajele îți vor oferi ocazia să faci cele mai frumoase poze, iar plimbarea pe lac sau de-a lungul râului te va relaxa. În privința echipamentelor, soluțiile sunt numeroase. Poți opta pentru caiace de la Decathlon, în varianta gonflabilă sau normală, vestă și padele. Atât cei mici, cât și cei mari vor fi încântați de de plăcerea de a naviga. În plus, poți merge însoțit și de animalele de companie.

  1. Saltul cu parașuta

Pentru cei mai curajoși, care se află în căutarea adrenalinei, salturile cu parașuta reprezintă o bună modalitate de a obține senzațiile extreme mult dorite. Dacă, până acum, nu ai încercat această formă de divertisment, va trebui să te înarmezi cu o doză strașnică de curaj și încredere. Odată aflat la înălțime, vei descoperi că a meritat să-ți învingi temerile. Imaginile și stările pe care le vei experimenta te vor transforma, ajutându-te să-ți depășești propriile limite. Ține cont, însă, că va trebui să verifici dacă ești apt fizic să participi la o astfel de provocare. 

  1. Întocmirea unui ierbar

O idee adecvată pentru petrecerea timpului alături de copii este realizarea unui ierbar. Vara, când natura este activă, poți pleca cu cei mici într-o călătorie de explorare a florei. Fie că această drumeție are loc în apropiere de casă, fie într-o zonă montană, teritoriul României dispune de o varietate de plante, ce pot alcătui un catalog educativ și extrem de aspectuos. 

Chiar dacă restricțiile se prelungesc și pe perioada lunilor de vară, oportunitățile de divertisment sunt numeroase. În acest fel, vei avea ocazia să experimentezi lucruri la care nici nu te-ai fi gândit în mod normal. Tu ce activități alegi pentru a îndepărta monotonia?

Surse foto: unsplash.com, shutterstock.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *