Primarul Botoșaniului, după moartea Minodorei Vasiliu: Ne este sufletul împietrit de durere

Primarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, a transmis un mesaj plin de regret după moartea directorului DSVSA Botoșani, Minodora Vasiliu, la vârsta de doar 52 de ani. Edilul vorbește despre Minodora Vasiliu ca fiind o profesionistă desăvârșită.

Ne este sufletul împietrit de durere la aflarea veștii privind dispariţia prematură şi nedreaptă a celei care a fost ani îndelungați o profesionistă desăvârșită, colegă si prietenă, Dora Vasiliu.  Va rămâne veşnic în amintirea noastră! Suntem alături de familia îndoliată. Sincere condoleanţe!”, este mesajul primarului.

Minodora Vasiliu este unul dintre cei mai longevivi şefi de instituţii publice din Botoşani, fiind apreciată atât ca profesionist, cât şi ca om. Ea a decedat la locuinţa, după mai multe săptămâni critice, în care bolile de care suferea au chinuit-o.

Şefa DSVSA a fost internată pentru o perioadă internată la Spitalul Clinic Fundeni, după care la Spitalul Judeţean Mavromati Botoşani. De la sfârşitul săptămânii trecute, ea a fost luată de familie acasă, unde miercuri s-a stins din viaţă.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *