Gest emoționant făcut de părinții lui Dragoș Prisacariu, botoșăneanul mort într-un accident rutier la Dumbrăveni

Părinții lui Dragoș Prisacariu, tânărul din Dorohoi, care a murit într-un accident de mașină produs chiar de soția sa, Adina Prisacariu, la Dumbrăveni, au făcut un gest emoționant de 1 iunie, pentru un copilaș din comuna Havârna.

David -nepotul lui Ioan Raileanu, bărbatul bolnav de cancer din comuna Havarna,  cel căruia Simona Elena ii construieste o căsuță nouă, a primit un cadou deosebit.

Camelia Prisacariu, mama lui Dragoș, a păstrat cu sfințenie, timp de aproape 7 ani, o cutie  de la băiatul ei. Aceasta a umplut-o cu cărți de colorat, dulciuri, și i-a oferit-o lui David.

A simțit să facă acest gest pentru că David îi aduce aminte foarte mult de fiul său Dragoș, seamănă un pic și fizic, dar mai ales la caracter. Copilașul s-a bucurat nespus de darul primit.

Daca vreti sa-l ajutati pe David, fratiorii lui, pe Ioan Raileanu bolnav de cancer si Ghiță Andrianu- puteti dona in contul deschis la Banca Transilvania -pe numele Gheorghe Andrianu: RO56BTRLEURCRT0551667401 EUR si RO09BTRLRONCRT0551667401 LEI
Cod SWIFT BTRLRO22.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *