Se întâmplă la un salon din Botoșani! O femeie a plătit peste 1.000 de lei pentru a-și vopsi părul

O femeie din Iași a venit tocmai la Botoșani pentru a-și vopsi părul la un salon renumit din municipiu. Aceasta a cerut un pret estimativ pe internet, dar reprezentanții salonului nu i-au spus cât ar putea costa totul.

Ieșeanca spune că a fost tratată urât de angajatele de la salonul respectiv, iar pentru câteva șuvițe a plătit … peste 1000 de lei.

De cum intri si te asezi pe scaun si iti analizeaza parul incep sa pregateasca un „teren” foarte bine pus la punct. In cazul in care Dumnezeu te inzestreaza cu un par foarte bogat, in acel salon este un dezavantaj complet! Sefa si „asistentele” ei nu reusesc sa ia o pauza de la pufneli si mirari, ca vai ce par des, ca vai intra multa vopsea, se mirau ca si cum era ceva ce nu s-a vazut pana la Paris!! Iti propun o tehnica hoteasca, ca vai va putem face doar jumatate de cap ca sa nu va coste peste 1000 de Lei!!! Am mers pe varianta asta pana la urma, ca deja parea de groaza si parea ca urmeaza sa te falimenteze complet!! Din conversatia precedenta pe messenger a refuzat sa spuna chiar si un pret estimativ, doar ca sa bata drumul degeaba omul de la Iasi pana la salonul lor”, povestește clienta.

Femeia se plânge că angajatele nu au fost deloc delicate cu părul său.

„Asistentele” aveau niste maini de parca ar fi lucrat in santier. Una nu stia cum sa te zmulga mai tare de par, alta cum sa iti bage degetele in ochi mai bine!! Ele de maini fine si delicate nu au auzit!”, se plânge femeia.

Șocant a fost când a văzut nota de plată pentru câteva șuvițe: 1035.00 lei.

Salonul unde clientul ar fi trebuit sa aiba parte de un balayage complet superb, dar in schimb s-a ales cu jumatatea de cap facut si multe pretexte de furtishaguri din partea unor oameni de nimic! Dupa prima spalare reflexele au disparut si a ramas un banal par cu suvite!”, spune femeia.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *