Calvarul unei botoșănence bolnave de COVID-19. Stă în spital de 45 de zile şi n-a fost declarată vindecată. Fiica: „Sunt demolată fizic şi psihic că n-o pot ajuta“

O tânără din Botoşani a dezvăluit pe blogul personal drama prin care trece mama ei, infectată cu noul coronavirus. Botoşăneanca spune că mama i-a fost plimbată timp de 6 săptămâni prin trei spitale, iar testele sunt fie neconcludente fie oscilează între pozitiv şi negativ, scrie Adevarul.

O tânără de 22 din Botoşani, a scris pe blogul personal despre calvarul pe care-l trăieşte mama ei în spitalele din România. Mai precis, mama acesteia a fost depistată acum 6 săptămâni cu COVID-19. De atunci a stat numai prin spitale, cu teste alternative pozitiv-negativ sau neconcludente. Fata spune că este la capătul răbdărilor şi că nu mai ştie cui să ceară ajutorul.

Pentru că nu o pot ajuta, pentru că sunt demolată psihic şi fizic şi pentru că nimeni nu ştie ce se întâmplă de fapt, pe motivul că cei de la spitalele de aici primesc directive de “sus”.”, a precizat tânăra pe blogul său. Încă de la început experienţa COVID-19 a fost un calvar pentru mama Isabelei, mai ales din punct de vedere al protocoalelor din spital.

A ajuns la spital, a fost ţinuta o zi întreaga pe un scaun, afara, în faţa unităţii pentru a aştepta la o rază etc. A fost internată, fiind declarată purtătoare a virusului.”, precizează fata.

La rândul ei, femeia mărturiseşte citată de fiica sa că a fost plimbată de la Spitalul Judeţean ”Mavromati”, acolo unde s-a prezentat la Urgenţe pe la Secţia de Boli Infecţioase în cealaltă parte a oraşului pentru câteva investigaţii. Mai apoi a fost adusă înapoi la Mavromati pentru ca în cele din urmă să fie trimisă din nou la Infecţioase.

” Povestea e fooooarte lungă şi plină de întrebări fără răspuns. Dacă aş descrie aici prin ce a trecut şi cum a fost pusă efectiv de asistente să oprească perfuzia colegelor de salon sau să le dea pastilele, probabil aţi spune că nu este real.”, mărturiseşte tânăra.

Odată internată în spital, mama fetei a început tratamentul. De atunci însă nu mai vede luminiţa de la capătul tunelului în povestea cu noul coronavirus. De o lună şi jumătate stă prin spitale, internată ba la Infecţioase, ba la Mavromati, ba la Spitalul de Recuperare. În tot acest timp a fost testată iar rezultatele alternează între pozitiv şi negativ. Este chiar şi un test neconcludent.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *