FOTO Lucian Borfotină critică starea proastă a drumurilor din municipiul Botoșani. „Botoșănenii merită mai mult respect”

Lucian Borfotină (ALDE) critică starea proastă a drumurilor din municipiul Botoșani. El atrage atenția că unele străzi arată mai rău decât drumurile din mediul rural, fiind complet uitate de autorități. Politicianul dă și exemple: Str. Izvoarelor, str. Tomis, str. Musat Voda, str. Vulturului, str. Cașin, str. Havuzului, str. Barbu Lazareanu, str. Valcele si multe altele. 

Sunt sigur ca multi din consilierii municipali nici nu au auzit de ele, insa sunt strazi cu mii de persoane care voteaza de fiecare data, insa acestia nu beneficiază de asfalt, chiar daca traiesc la doi pasi de centrul orasului. Pe unele strazi e greu sa te deplasezi si pe jos, nu mai spun cu masina, pentru ca oamenii din zona se plang ca-si rup cauciucurile zilnic sau agata baia de ulei a masinii daca nu ocolesc bine pietrele aruncate acolo. Suntem in 2020, oamenii traiesc intr-un municipiu, insa au condiții poate mai proaste decat au unii oameni ce trăiesc in zona rurala. Dragi alesi locali, oamenii trebuie sa aiba asfalt pe acele strazi. Nu mai suntem pe timpul lui Stefan cel Mare, cand oricum erau strazi de piatra mult mai bune. Botosanenii merita mai mult respect!”, susține Borfotină. 

2 thoughts on “FOTO Lucian Borfotină critică starea proastă a drumurilor din municipiul Botoșani. „Botoșănenii merită mai mult respect”

  1. Alo! Tu ÎNCĂ ești primar la Cristești!!! Tu ai auzit de drumul 53A, care face legătura între 208C și 51 și care ține de primăria ta? Tu nu ai fost în stare să gestionezi o comună și vrei să fii primar de reședință de județ? Hai sictir!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com