Anunț important de la Lidl. Ce face în toate magazinele

LIDL Romania a facut un anunt foarte important pentru toti clientii din Romania, iata ce va face in toate magazinele sale din tara, si ce trebuie sa stii.

LIDL Romania are un mesaj extrem de important pentru toti clientii care in aceasta perioada decid sa-i calce pragul, si asta va afecta toate magazinele din Romania pe care le detine lantul german. Mai exact, cei de la LIDL Romania vorbesc despre faptul ca este obligatorie masurarea temperaturii tuturor celor care le calca pragul pentru a cumpara produsele din magazine, si e posibil ca Ministerul Sanatatii sa fi intervenit aici la toate lanturile de supermarket-uri, scrie idevice.ro.

Hipermarketul era obligat sa verifice temperatura clientilor inca de la 15 mai pentru a facilita accesul oamenilor in magazine, lucru care nu s-a intamplat in toata Romania la toti competitorii. Unele lanturi de super/hypermarket-uri au decis sa nu verifice temperatura clientilor, sa nu-i oblige sa poarte masca, ceea ce poate facilita imbolnavirea in masa cu Coronavirus, iar acum LIDL Romania vine cu un mesaj important prin care le spune oamenilor ca asta e obligatoriu.

LIDL Romania are obligatia de a nu le permite oamenilor cu temperaturi mai mari de 37.3 grade Celsius sa intre in magazinele sale, asa cum se intampla la orice fel de magazin de acest gen, si nu numai. Avand in vedere cresterea cazurilor noi de Coroanvirus, probabil si pentru ca in unele magazine nu se respecta regulile, e posibil ca Ministerul Sanatatii sa le fl “readus aminte” marilor lanturi de magazine sa respecte regulile, iar LIDL Romania spune ca o face.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *