26 de muncitori ai unei firme, diagnosticați cu noul coronavirus

Focar de infecţie în judeţul Iaşi. Mai exact, 26 de muncitori din cadrul firmei Proinvest din Paşcani au fost depistaţi pozitiv la COVID-19. Direcţia de Sănătate Publică Iaşi a dispus întreruperea activității la o secție din cadrul unei întreprinderi din judeţul Iaşi.

Decizia a fost luată astăzi, 06 iunie 2020, după depistarea mai multor cazuri de coronavirus la angajați din cadrul acestei firme. Ancheta epidemiologică a fost demarată de Direcția de Sănătate Publică Iași după confirmarea pozitivă cu noul coronavirus a 4 angajați.

Testările ulterioare au evidențiat faptul că încă 22 de angajați au fost depistați pozitiv cu COVID-19, în momentul de față fiind în total 26 de persoane confirmate. Măsura de întrerupere a activității a fost luată pentru 14 zile, perioadă în care angajații acestei secții vor fi izolați la domiciliu. În spațiile de lucru ale firmei în cauza se efectuează igienizări și dezinfecții specifice urmând ca procedura să fie reluată înainte de redechiderea secției. Ancheta epidemiologică este în curs de desfăşurare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com