FOTO! Botoșănenii au luat cu asalt Ambulatoriul Spitalului Județean ”Mavromati”. Cozi până în afara spitalului

Îmbulzeală la Ambulatoriul Spitalului Județean ”Mavromati” din Botoșani, după ieșirea din starea de urgență. Oamenii fac zilnic cozi pentru a se programa la cabinetele de specialitate ale spitalului.

Asta după ce reprezentanții unității spitalicești au decis deschiderea Ambulatoriului în urmă cu o săptămână, iar regulile privind distanțarea socială fac ca rândurile să se întindă până afară. 

Se intră pe rând, pentru a se păstra distanţarea socială. Şi afară, sunt în permanenţă trei angajaţi jos, care le spun să stea mai distanţaţi. Acel spaţiu e destul de mare, permite distanţarea, dar toţi se înghesuie la uşă”, declarat medicul Radu Malancea, managerul SJU Botoşani.

Acesta spune că programările se pot face și online pentru a evita deplasările și cozile formate, însă puțini sunt cei care apelează la această metodă.

Eu îi înţeleg, nu vin la spital de plăcere, dar aşa suntem noi învăţaţi, să stăm unul în altul, ca la alimentară, înainte de ´90. Noi am pus la dispoziţie deja serviciul de programări online, dar foarte puţini îl folosesc”, a adăugat Malancea.

Pacienţii se pot programa telefonic, la numerele 0231518815 sau 0231518812, interior 1156, sau la adresa de email [email protected].

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *