Ultima tendință în materie de cadouri inedite: perne personalizate cu paiete

Pentru ca din ce in ce mai multe persoane aleg sa faca un cadou inedit, renuntand la clasicele parfumuri, cravate, ceasuri, bijuterii, oferta de perne personalizate cu paiete reprezinta cu siguranta ceva inedit, ce asigura un plus semnificativ unui gest frumos.

Aceste perne sunt imprimate pe o parte, chiar pe partea cu paiete, printr-o procedura speciala folosita de expertii Printbu.ro si rezultatul este intr-adevar inedit: destinatarul va avea placuta surpriza ca,dupa ce se va juca putin cu degetele pe suprafata cu paiete a pernei, sa i se dezvaluie o fotografie frumoasa si plina de insemnatate, un mesaj sau un nume.

De ce sa comanzi perne personalizate cu paiete pentru a face o surpriza celor dragi

Cadourile personalizate sunt din ce in ce mai cautate de catre cei care vor sa faca o surpriza cu adevarat deosebita. Desi aceste perne nu prea au un rol functional, ci mai mult estetic, pot exprima ceea ce persoanele care le comanda doresc sa exprime: dragostea fata de destinatar, respect, sentimente frumoase.

Pentru cei care inca se intreaba de ce ar trebui sa aleaga pernele personalizate cu paiete pentru a face o surpriza placuta celor dragi, raspunsurile sunt simple:

  • Pernele personalizate cu paiete reprezinta o varianta de cadou inedita si ieftina. Cei care doresc sa isi surprinda persoanele dragi cu un cadou clasic deosebit stiu ca trebuie sa scoata din buzunar cel putin cateva sute de lei. Pernele personalizate nu costa atat de mult, au un aspect deosebit si surpriza consta in faptul ca sub stratul de paiete se afla o fotografie de suflet;
  • Pernele personalizate cu paiete pot infrumuseta aspectul livingului. Folosite de regula pentru canapeaua sau fotoliile din living, dar si ca obiecte de decor in dormitor, pernele personalizate cu paiete reprezinta ceva inedit, care cu siguranta va atrage atentia invitatilor.
  • Pernele personalizate cu paiete pot fi usor comandate. Pentru cei care lasa pe ultimul moment achizitionarea unui cadou, chiar si timpul de executie al acestuia conteaza foarte mult. Pernele personalizate cu poza si cu paiete sunt usor de comandat, cu doar cateva click-uri si atasarea unei fotografii si a unui mesaj, pe site. In rest, specialistii se ocupa de tot si perna va fi gata si livrata in cateva zile lucratoare;
  • Pernele personalizate pot reprezenta un mod inedit de a transmite un mesaj. Fie ca este vorba de un mesaj de dragoste, de o cerere in casatorie, de stabilirea unei date a nuntii, sau de anuntarea unei sarcini, pernele personalizate cu siguranta reprezinta un mod inedit de a da o veste.

Fara doar si poate, alegerea unei perne personalizate cu paiete pentru a fi oferita cadou este o decizie inteleapta pe care o pot lua atat cei care sunt in pana de idei in privinta unui cadou, cat si cei care cauta un mod inedit de a lua prin surprindere pe cei dragi. Pernele personalizate cu paiete pot fi personalizate atat cu o poza, cat si cu un nume sau un mesaj de suflet. Vezi aici oferta completa!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *