Un bărbat a fost găsit mort, pe marginea drumului, după ce a plecat de la fiica sa. Ce suspectează familia

Moarte cu semne de întrebare într-o localitate din Vaslui. Un bărbat de 56 de ani a fost găsit fără suflare pe marginea drumului, iar medicii nu l-au putut salva.

Rudele cred că omul a fost lovit de o mașină, apoi abandonat. Polițiștii fac acum cercetări pentru ucidere din culpă.

Bărbatul în vârstă de 56 de ani se îndrepta spre casă cu bicicleta, după cum povestesc rudele. Un şofer aflat în trecere prin localitatea Sasova l-a zărit zăcând pe marginea drumului şi a cerut ajutor.

Alina, fiica victimei: “El a plecat de la mine şi i-am spus să stea, că îl durea operaţia. A zis că nu sta pentru că trebuie să aibă grijă de bunica de 84 de ani acasă, că nu poate ridica nicio găleată de apă. M-a anunţat cineva că e lat în şanţ.”

Echipajul trimis la fața locului a început imediat manevrele de resuscitare.

Dr. Constantin Andrei, SMURD Vaslui: “Iniţial, la locul solicitării a ajuns un echipaj medical de la Ambulanţă Negreşti care a început manevrele de resuscitare. La ajungerea noastră, echipajul SAJ resuscita de aproximativ 30 de minute, am preluat şi am continuat manevrele, însă, din păcate, pacientul nu a răspuns eforturilor de rescucitare. S-a declarat decesul.”

Omul s-a stins sub privirile celor doi copii, care au sperat până în ultima clipă la o minune.

Una dintre variantele luate în calcul este că, pe o porţiune abruptă de şosea, bărbatul s-ar fi dezechilibrat, a căzut de pe bicicletă şi a suferit răni grave. Însă familia se gândeşte şi la faptul că ar fi fost lovit de o maşină şi abandonat.

Sursa: Stirileprotv.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *