Un tânăr din Botoșani a dat de necaz la Suceava. Cum a fost surprins de polițiști

Un tânăr de 21 de ani, din județul Botoșani, a dat de necaz la Suceava, după ce a urmat fără permis la volanul unei mașini și a „uitat” să ia piciorul de pe pedala de accelerație.

Pe 3 iunie, un echipaj rutier din cadrul Poliției municipiului Vatra Dornei a oprit pentru control pe DN 17 în comuna Dorna Candrenilor autoturismul ce tracta o remorcă condus de un bărbat de 21 ani din judeţul Botoşani, care a fost surprins de aparatul radar al poliţiei în timp ce circula cu viteza de 76 km/h în localitate, motiv pentru care a fost sancţionat contravenţional.

În urma verificării documentelor, poliţiştii au constatat faptul că, bărbatul de 21 de ani nu posedă permis de conducere necesar pentru a conduce ansamblul de vehicule.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană al cărei permis de conducere este necorespunzător categoriei din care face parte vehiculul”, ce va fi soluţionat procedural”, precizează IPJ Suceava.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com