Cutremurător! Femeie ucisă de iubit cu 20 de lovituri de cuțit

O femeie a fost ucisă de iubitul ei pe o stradă din localitatea Herăști, județul Giurgiu. Femeia a primit 20 de lovituri de cuțit, înainte să-și dea ultima suflare. După ce a comis îngrozitoarea faptă, bărbatul a fugit de la locul crimei.

În cursul zilei de marți, poliția din Giurgiu a fost sesizată printr-un apel la 112. La scurt timp, un echipaj de poliție s-a deplasat la fața locului.

„În doar 50 de minute, oamenii legii au reușit să-l prindă pe agresor, acesta având hainele pline de sânge.
În contratimp, polițiștii au efectuat căutari pe o rază de peste 20 km pătrați în zone cu vegetație deasă si pe străzi lăturalnice pentru prinderea autorului.

Doar perseverența, determinarea și flerul colegilor noștri au făcut ca după 50 de minute, la o distanță de 7 km de locul faptei, să intercepteze un bărbat care corespundea semnalmentelor. Imediat ce au observat urme de sânge pe hainele acestuia, l-au imobilizat, acesta mărturisind că și-a ucis concubina, aplicându-i peste 20 de lovituri cu un cuțit, pe care l-a aruncat în proximitatea locului faptei”, au transmis autoritățile.

Cu ocazia controlului corporal și al bagajului, polițiștii au găsit asupra criminalului și un pistol airsoft pe care îl purta în mod ilegal”, anunță antena3.ro.

Bărbatul a declarat că și-a ucis iubita din gelozie. El a fost reținut pentru 24 de ore pentru omor calificat, iar astăzi va fi dus în fața judecătorilor de la Tribunalul Giurgiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *