Marius Croitoru şi-a anunţat plecarea de la FC Botoşani: Atât mai stau la echipă

Marius Croitoru a dezvăluit că vrea să mai stea la FC Botoşani doar două sezoane.

Apoi, antrenorul în vârstă de 39 de ani vrea să facă pasul în străinătate sau chiar la o altă echipă din Liga 1. Marius Croitoru a făcut această dezvăluire într-un interviu pe care i l-a acordat lui Narcis Răducan, pentru blogul său personal.

„Îmi doresc să fac pasul la o echipă din afară, dar nu pot anticipa exact momentul şi destinaţia. Dar nu aş zice nu, la o echipă bună de la noi din ţară. Asta, după încă doi ani pentru că atât vreau să mai stau la Botoşani, în Liga 1”, a mărturisit Marius Croitoru, în interviul publicat pe site-ul narcisraducan.ro.

Marius Croitoru vrea să plece de la Botoşani peste doi ani

Tehnicianul echipei FC Botoşani a dezvăluit şi câţiva dintre antrenorii săi preferaţi. „Îmi plac mai mulţi. Din străinătate ar fi Pep, Klopp si Bielsa. Iar din România îl apreciez pe Hagi.

Marius Croitoru s-a apucat de antrenorat vara trecută, iar în acest sezon a reuşit să o califice pe FC Botoşani pentru prima oară în play-off-ul Ligii 1. După două etape, echipa moldavă ocupă locul al cincilea în play-off.

„A fost o pauză lungă, aş vrea sa închei într-un mod optimist şi să mă bucur că a trecut. De pe 1 iunie pot lucra cu toată echipa, ştiu că am nişte băieţi de mare caracter şi împreună vom face totul, să lăsăm aceeaşi impresie frumoasă”, a încheiat Marius Croitoru.

Sursa: telekomsport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *