Și-a trimis iubitul la muncă, și-a ridicat o casă pe banii lui, apoi l-a alungat ca pe un câine

Un bărbat şi-a dat în judecată fosta iubită, pe care o acuză că l-a stors de bani pentru a-şi ridica o casă, după care i-a dat papucii. Acuzaţiile au fost confirmate de judecători, care au încadrat telenovela amoroasă la „îmbogăţire fără justă cauză“, scrie Ziarul de Iasi.

Ioan B. se judecă cu fosta sa concubină, Elisabeta C., într-un proces cu o miză financiară consistentă. Bărbatul susţine că fosta sa iubită şi-a construit casa, cu tot cu gard, cu banii pe care i-a câştigat el cu sudoarea frunţii în Suedia şi că, după ce s-a văzut cu varul pe pereţi şi gardul ridicat, i-a dat papucii.

Magistraţii de la Judecătorie i-au dat dreptate deja bărbatului, obligând-o pe fosta sa concubină să îi plătească în jur de 70.000 de lei, însă litigiul s-a mutat zilele trecute la Tribunal, de unde e aşteptată şi decizia defnitivă din acest caz.

Acuzaţiile bărbatului

Ioan B. şi Elisabeta C. au avut o relaţie amoroasă mai mulţi ani şi, pentru că lucrurile dintre ei păreau a merge bine, cei doi au decis să îşi ridice împreună o casă. Cel puţin aşa spune bărbatul, care din 2015 a plecat la muncă în Suedia şi a început să îi trimită bani concubinei, pentru căsuţa mult visată. În 2016, femeia ar fi început construcţia casei, însă pe terenul părinţilor ei, achiziţionând în plus un alt teren învecinat, pentru extinderea gospodăriei.

„Din banii pe care i-a trimis, pârâta a cumpărat 2 terenuri şi a construit casa, însă în 2017 pârâta l-a alungat din casă, apoi s-au împăcat, i-a mai trimis 5.000 euro pentru a termina casa şi gardul, după care l-a dat afară din casă definitiv“, s-a plâns judecătorilor bărbatul.

Acesta a recunoscut că nu a încheiat niciun contract cu fosta sa concubină şi că a mers 100% pe încredere.

La proces a participat şi fosta iubită a lui Ioan B., care a avut o versiune puţin diferită a poveştii. Femeia a recunoscut relaţia, însă a spus că nu a ridicat construcţia din banii fostului concubin, ci cu materialele care au rămas după ce a demolat casa părinţilor. Ea mai arătat că, atât cât a stat în România, fostul iubit a locuit la ea, pe banii ei, aşa că eventuale sume pe care Ioan B. le-a trimis se compensează. A fost totuşi de acord să îi plătească lui Ioan B. 3.000 de euro.

Ce spun judecătorii

Judecătorii primei instanţe au analizat conflictul amoros ca o „îmbogăţire fără justă cauză“ a femeii. Magistraţii i-au dat dreptate bărbatului datorită tranzacţiilor realizate prin Western Union de acesta. E vorba de banii trimişi din Suedia acasă, în România, pe numele Elisabetei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *