S-a ajuns până aici! Peste 11.000 de lei alocați de Primăria Botoșani pentru strângerea măștilor purtate de elevi care participă la orele de pregătire din următoarele două săptămâni

Primăria Botoșani va aloca peste 11.000 de lei pentru strângerea măștilor purtate de elevii care participă la orele de pregătire din următoarele două săptămâni, dar și la examenele naționale. Practic, este vorba de măștile de protecție pe care cele câteva mii de elevi le vor folosi în perioada 2 iunie-13 iulie la cele 17 unități de învățământ din municipiu.

Municipalitatea a lansat licitația pentru stabilirea firmei care se va ocupa de colectarea acestui tip de deșeuri. 

Obiectul contractului consta in prestarea de servicii de colectare, transport si eliminare a echipamentului medical de unica folosinta utilizat in scoli in perioada 02 iunie -13 iulie 2020, conform Ordinului comun al Ministerului Educatiei si Cercetarii si Ministerului Sanatatii nr. 4259/827/15.05.2020 pentru stabilirea unor masuri de prevenire si combatere a imbolnavirilor cu SARS –Cov-2 in unitatile/institutiile de invatamant, institutiile publice si toate structurile aflate in subordonarea sau cordonarea Ministerului Educatiei si Cercetarii si HG. 1061/2008 privind transportul deseurilor periculoase si nepericuloase pe teritoriul Romaniei- cu modificarile si completarile ulterioare”, susțin reprezentanții Primăriei, care au alocat pentru acest contract suma de 11.520 de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *