Accident la Botoșani anunțat prin 112. Polițiștii, surprinși de cum l-au găsit pe șoferul de 26 de ani

Foto generic

Accident la Botoșani, produs de un șofer beat criță. Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Flămânzi aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că pe DJ 208 H, pe raza localității Copălău a avut loc un accident rutier, iar conducătorul auto este posibil să se afle sub influența băuturilor alcoolice.

Echipajul de poliție direcționat la fața locului a stabilit că un tânăr de 26 de ani din localitatea Copălău, în timp ce se deplasa cu autoturismul pe DJ 208 H, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, a pierdut controlul asupra direcției de mers, împrejurare în care a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu gardul unui imobil.

În urma impactului conducătorul auto a suferit vătămări corporale, acesta fiind  transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

 De asemenea, tânărul a fost testat cu aparatul alcooltest, valoarea rezultată fiind de 1,12 alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere sub influența băuturilor alcoolice și vătămare corporală din culpă.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *