Botoșăneanul care și-a înjunghiat concubina, sub ochii fiicei sale, a fost reținut de polițiști

Foto: Shutterstock/ arhiva

Un bărbat de 43 de ani, care și-a înjunghiat concubina, în noaptea de sâmbătă spre duminică, chiar sub ochii fetiței sale de nouă ani, a fost reținut de polițiști. El este cercetat pentru violență în familie.

Concubina sa, mamă a trei copii, se află pe patul de spital.

Vă reamintim că o femeie de 40 de ani, din comuna Corlăteni, a ajuns la spital, în noaptea de sâmbătă spre duminică, după ce a fost înjunghiată în zona gâtului de concubin. E. P. este mama a trei copilași, iar noaptea trecută, pe fondul geloziei, bărbatul a înjunghiat-o cu un cuțit, chiar sub privirea fiicei lor de nouă ani. 

Femeia a fost transportată cu ambulanță la Spital deoarece sângera puternic si a necesitat îngrijiri medicale.

Înfiorător! O femeie din Botoșani, mama a trei copii, înjunghiată de concubin

2 thoughts on “Botoșăneanul care și-a înjunghiat concubina, sub ochii fiicei sale, a fost reținut de polițiști

  1. Vai ce va place sa mintiti lumea si sa umflati cazurile, si cireasa de pe tort este poza in care se afla un pistol pe podeaua plina de sange. ASTEPT SI EU UN RASPUNS SINCER LA URMATOAREA INTREBARE, CUM A REUSIT OMUL ALA SA INJUNGHIE PE CINEVA CU PISTOLUL ?

  2. Ce injunghiere? O vaitati numi pe mama? Dar oare știți si mama ce face ? Cu se ocupă?mergeti prin comuna si ascultati vocea tuturor cetățenilor! Nu mai unflati stirile? derutati cititorii si acultatori.se spune destul de clar ca este o rana superficială .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *