Botoșănean celebru trimis în judecată pentru că a consumat droguri și a urcat la volan

Botoșăneanul George Burcea ar urma să fie trimis în judecată, zilele acestea, pentru consum de droguri, potrivit Unica. Actorul a fost prins de polițiști la volan, în luna februarie, după ce consumase cocaină.

Bărbatul a rămas fără permis, iar acum ar urma să fie trimis în judecată. Deși s-a spus că Burcea era filat de mai mult timp de oamenii legii, acesta a ținut să menționeze că de vină pentru faptul că a fost prins a fost soția sa, Andreea Bălan, care l-ar fi denunțat.

Poliția Ilfov nu „m-a filat mult timp” așa cum au scris „genialele” ziare sau cum IPJ a dat comunicat (cred), ci au fost informați de Andreea. Spun asta pentru că eram de față când s-a întâmplat acest lucru. Tot acolo eram și când mi s-a cerut politicos să eliberez „platoul de filmare”. Andreea știa că eu am consumat substanțe. De unde? Și-a însușit telefonul meu de multe ori când eram în lumea viselor, apoi a început să întrebe în dreapta și-n stânga”, a scris George Burcea pe rețelele de socializare la începutul lunii martie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *